بچه طلاق هستم میخوام مستقل زندگی کنم، چگونه قانونا پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۰ #22415760

سلام من آقا ۲۵ سالمه و پدرم با من تحقیرآمیز صحبت میکنه و توهین مبکنه و فک میگنه باید هر حرفی میزنه حرفش رو گوش کنم من میخوام از خوانواده شون جدا بشم و مستقل بشم آیا میتونم همینجوری بدون اینکه بهشون بگم برم چون اگه بفهمن مخالفت میکنن بخاطر همین میخواستم بدونم که میتونم بدون اجازه مستقل بشم یا اجازه کتبی برا من پسر ۲۵ ساله لازمه

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دوست عزیز زندگی مجردی شما بلامانع است و مشکلی ندارد
ولی پیشنهاد میشود با خانواده مدارا کنید و هزینه زندگی مجردی را خرج خود کنید بهتر است

سلام و درود
از نظر قانونی اختیار مداخله در کلیه شئون مالی و غیرمالی خود را دارید ولی اگر بتوانید راضی نگه دارید پدر را برای شما هم بهتر است.

بله شما می توانید مستقل باشید و کسی نمی تواند برای شما تعیین تکلیف کند

با سلام و احترام
افراد بالای ۱۸ سال تمام شمسی میتوانند جهت امورات خود مستقلا تصمیم گیری و اقدام کنند
ولی رعایت ادب نزد پدر از نظر عرف شرع بسیار نافذ است.

سلام خیرنیازی نیست به سن قانونی رسیده اید

درودبرشما
خیرنیازی به اجازه کتبی ندارد.