ایجاد مزاحمت رو چطور میشه پیگیری قانونی کرد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۵۶۹ #22396248

عرض ادب
خانمی به نام ---------------- چند وقتی هست که از طریق فضای مجازی و از طریق مزاحمت ها و تهدید های تلفنی برای من و خانواده ام‌مزاحمت ایجاد کرده اند
باعث تشنج و بیماری مادر بنده شده اند
و بدنبال ایجاد ابرو ریزی در محل زندگی خودم و پدر و مادرم هستند
درب منزل پدرم و خودم‌ امدند
تهمت های متعدد به ما زدند و تهدید های متمادی که
به همین سبب از پلیس پیشگیری اینگونه جرائم‌ خواهشمند هستم‌ پیگیری های لازم‌ را مبذول بفرمایند

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اقدام به طرح دعوی توهین نیز از طریق خدمات قضایی نماید

درود
از طریق دفاتر خدمات قضای شکایت ایجاد مزاحمت و توهین در دفاتر خدمات قضای مطرح نمایید

با سلام
طرح شکایت ایجاد مزاحمت نیز نمایید

با درود شکایتی تحت عنوان مزاحمت مطرح نمایید

سلام
با عنوان تهدید وتوهین و ایجاد مزاحمت قابل پیگیری است ودر خصوص مزاحمت و حضور درب منزل ، با تماس با نیروی انتظامی وتنظیم صورت جلسه امکان پیگیری وجود دارد

سلام و وقت بخیر.
شما امکان طرح شکایت کیفری توهین و تهدید و مزاحمت تلفنی را دارید.اگر حضوری امد و باعث مزاحمت شد،حتما شاهد داشته باشید و با نیروی انتظامی تماس بگیرید تا مامور بفرستند و مراتب صورت جلسه بشه‌
موفق باشید

سلام در صورتی که مجدد حضوری مزاحم شد از طریق پلیس پیگیری کنید و در همان محل شکایت صورت مجلس بشه .
و همچنین تحت عنوان توهین. تهدید. و مزاحمت میتونید از ایشان شکایت کنید در دفتر خدمات قضایی