شورا رای به تامین خواسته خواهان داده است، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۳۱ #22371653

علی رغم پرداخت هزینه چک به خواهان و دریافت چکها از ایشان شورا رای به تامین خواسته خواهان داده

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به شعبه مراجعه و ضمن ارائه لاشه چک ها موضوع را طی لایحه اعلام نمایید

سلام
مراتب در دست داشتن باشه چکها را به واحد اجرای احکام مربوطه اعلام کن که به استناد ماده ۲۵ قانون اجرای احکام مدنی موضوع به قاضی شورای حل اختلاف اعلام گردد

باید با ارایه لاشه چکها به استناد ماده ۱۷ قانون چک ، تقاضای مختومه شدن پرونده و رفع اثر از قرار تامین خواسته را بنمایید .