امکان واگذاری پارکینگ به افراد غیر ساکن، چگونه ممکن است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۱,۶۷۰ #22361427

واحد بنده دارای پارکینگ است و چون خودم ماشین ندارم به خواهر زاده ام که در نزدیکی ما ساکن هستند گفته ام خودرویش را در پارکینگ من بگذارد اما یکی از واحدها که پارکینگ ندارد ماشین خود را به صورت مزاحم وارد پارکینگ می‌کند و به خواهرزاده بنده اجازه پارک نمی دهد و حرفش این است که نباید افراد غیر ساکن وارد شوند.
آیا کار بنده قانونی است یا خیر؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نصب اساسانسوربتیدبارصایت تمام مالکان باشددرصورت عدم رصایت برای انهاقابل استفاده نیست

امکان واگذاری پارکینگ به افراد غیرساکن
اگرچه در این خصوص قانون تملک آپارتمان ها حکم خاصی ندارد اما در اسناد انتقال رسمی آپارتمان ها عدم واگذاری پارکینگ به غیر از شرکای ساختمان قید می شود. بدیهی است اجاره یا انتقال پارکینگ آپارتمان ها به هریک از مالکان همان ساختمان بلامانع است. بنابراین نمی توان پارکینگ یا انباری را به غیر ساکنین اجاره داد.

بله غیر از ساکنین کسی حق استفاده از پارکینگ ندارد ولی همسایه هم حق استفاده از پارکینگ شما را ندارد
راه هایی برای پارک خودرو اقوام دارید

سلام دوست گرامی
به افراد غیر ساکن ساختمان نمی توانید پارکینگ را اجاره دهید ولی همسایه شما هم حق ندارد از پارکینگ شما استفاده کند

با سلام.
اجاره پارکینگ آپارتمان ها به هر یک از مالکان همان ساختمان منع قانونی ندارد و واگذاری چنین قسمت‎هایی به اشخاصی غیر از مالکان سایر واحدها درست نیست و به نوعی دخالت افراد غریبه در ملک شراکتی همسایگان محسوب می‎شود و ممکن است امنیت ساختمان را به خطر اندازد

سلام
اعتراض ساکنین به نظر منطقی می باشد و نمیتوان پارکینگ یک مجتمع مسکونی را در اختیار فردی خارج از مجتمع قرار داد

ماده ۲ قانون تملک آپارتمان‎ها می‎گوید: پارکینگ آپارتمان اگر در سند مالکیت قید نشده و به ثبت نرسیده باشد، جز مشاعات ساختمان محسوب می شود.

مطابق قانون تملک آپارتمان‎ها و آئین نامه اجرائی آن، ساختمان ها دارای قسمت‎های اختصاصی ، مشاع و مشترک هستند و مالکان آپارتمان ها در قسمت های مشاع و مشترک ساختمان با یکدیگر شراکت دارند ، واگذاری توابع قسمت‎های اختصاصی مانند پارکینگ به اشخاصی غیر از شرکای ساختمان (مالکان یا ساکنان ساختمان) مغایر مقررات مربوط به شراکت است.
بنابراین، پارکینگ و انباری ساختمان از جمله توابع ساختمان است و مالکان آپارتمان‎ها، شرکای قسمت های مشترک ساختمان هستند. در نتیجه واگذاری یا هرگونه دخل و تصرف در این قسمت‎ها با توافق سایر ساکنان و مدیر ساختمان باید صورت گیرد.
با توجه به موارد یاد شده، اجاره پارکینگ آپارتمان ها به هر یک از مالکان همان ساختمان منع قانونی ندارد و واگذاری چنین قسمت‎هایی به اشخاصی غیر از مالکان سایر واحدها درست نیست و به نوعی دخالت افراد غریبه در ملک شراکتی همسایگان محسوب می‎شود و ممکن است امنیت ساختمان را به خطر اندازد.