ایا این طرز نوشتن مشکلی در اصل قضیه ایجاد نمیکنه حتما باید ۳ دنگ نوشته بشه یا نه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۴۹ #22344058

با سلام مهریه من ۳ دنگ خانه به ارزش ۱۰۰ میلیون تومان هست ولی در سند ازدواج فقط نوشته شده ۱۰۰ میلیون وجه نقد رایج جمهوری اسلامی سوال من اینه که ایا این طرز نوشتن مشکلی در اصل قضیه ایجاد نمیکنه حتما باید ۳ دنگ نوشته بشه یا نه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله بایستی در سند سه دانگ معادل ۱۰۰ میلیون درج گردد

باید مشخصات ملک و ۳ دانگ ذکر شود تا قابل مطالبه باشد در غیر این صورت همان وجه نقد قابل مطالبه خواهد بود.

باسلام بااین تفاسیر مهریه شما همان یکصد میلیون تومان خواهد بود نه سه دانگ از ملک

با سلام
طبق فرمایش شما ، مهریه شما یکصد میلیون تومان وجه رایج کشور میباشد و نمیتوانید ادعای سه دانگ ملک را بنمایید

بر اساس متن نوشته شده در عقد نامه مهریه شما صد میلیون تومان است که به نرخ روز میتوانید مطالبه نمایید

با سلام، حتما باید سه دانگ نوشته شود وگرنه فقط مبلغ ذکر شده قابل استناد است

با سلام
باید حتما سه دانگ خانه قید شود در غیر این صورت اگر نوشته شده ۱۰۰ میلیون تومان وجه صرفا همان مبلغ به نرخ روز قابل مطالبه است.