فرار پسرم از سربازی چه عواقب قانونی دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۲۲ #22337198

سلام پسر من دو ماه بعد از خدمت فرار کرد و بعد دو ماه دستگیر و با رفتن به دادسرای نظام و پرداخت مبلغی نا چیز به یگان خودش رفت
ولی امروز دوباره فرار کرده و میگه به من پیله نکنید که برم خدمت من نمیتونم خدمت کنم و اگر فشار بیارید خودکشی می کنم .
میشه راهنماییم کنید باهاش چکار کنم؟

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود، فرار از خدمت برای بار اول اضافه خدمت و تکرار آن مجازات حبس خواهد داشت؛ توصیه می گردد پسرتان را مجبور نکرده و ضمن صحبت صمیمی با وی ، به روان شناس جهت پیگیری مشکل مراجعه نمایید؛ هم چنین با صدور بخشنامه خرید خدمت می‌توانید از آن نیز بهره ببرید، آرزوی بهروزی.

با سلام
برای بار دوم حبس و جزای نقدی حکم صادر خواهد شد
لذا بهتر است زیر فشار نگذارید تا با رضایت بازگشتن به خدمت نماید یا در صورت غیبت بایستی تا صدور بخشنامه جدید برای خرید سربازان فراری صبر کند و در صورت تمکن مالی خدمت خود را بخرد البته همیشه بخشنامه برای خرید خدمت صادر نمیشود .

برای بار اول اضافه خدمت خواهد خورد و برای دفعات بعدی مجازات حبس دارد

مطابق قانون اقدام پسر شما مشمول حبس چند ماهه خواهد بود بهترین راه اینه ک برای کشف علت این موضوع از خدمات مشاوره و روان درمانی بهره بگیرید البته با رضایت پسرتان و ن اجبار

سلام.
حبس دارد.
بیشتر با یک مشاوره خانواده یا روان شناس مشورت کنید. چون اجبار به برگشت به سربازی ممکن عواقب بدی به همراه داشته باشد

سلام فرار برای بار دوم حبس دو تا ۶ ماه دارد

سلام
سابقه فرار از خدمت به حکم دادگاه به حبس از دو تا شش ماه محکوم می‌گردند.
از او بخواهید احساساتش را با شما در میان بگذارد. بدون گوش دادن و همدلی نمی‌توانید به احساسات و افکار واقعی او پی ببرید.
از خدمات مشاوره و روان درمانی بهره بگیرید،برای درمان اقدام کنید