ما حداکثر و حداقل کارهایی که برای گرفتن تخفیف از دادگاه میتونیم بکنیم چیست؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۶۴ #22310753

با سلام
یک ماه پیش من و دوستم رو به خاطر خرید و حمل مشروبات الکلی دستگیر کردن و مارو بردن به کلانتری ، و اونجا رییس کلانتری گفت در ازای همکاری با ما برای دستگیری فروشنده مشروبات الکلی سوء سابقه ای برای شما ثبت نخواهد شد
و بعد از کلانتری مارو بردن دادستانی ، پیش دادستان و اونجا با ابراز پشیمانی و اولین بار بودن و گذاشتن ضمانت بازداشت نرفتیم و جرم ما فقط خرید و حمل و نگهداری مشروبات الکلی یعنی ننوشیده بودیم و ۱٫۵ لیتر بود میزانش
و الان ابلاغیه اومده چند روز بعد هم گفتن در دادگاه کیفری حاضر بشیم
و آیا به عنوان سوء سابقه ثبت میشه؟
و حداقل و حداکثر مجازات جرم ما چیه ؟
و آیا گرفتن یک وکیل خوب و با تجربه چقدر تاثیری در حکم ما داره؟
ممنون میشم که راهنمایی و کمکم کنید

مشاوره حقوقی شرب خمر
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود شلاق جزای نقدی است
گرفتن وکیل بی تاثیر نیست

بادرودوسلام به جزای نقدی محکوم می شوید.

بااحترام
برای شما جزای نقدی و نهایت امر شلاق

سو سابقه محسوب نمی شود و احتمالا به جزای نقدی محکوم می شوید

درود بر شما .مجازات آن حسب مورد حبس،شلاق و جزای نقدی میباشد و سوء سابقه موثر برای شما ثبت نمیشود

با سلام
بدل از حبس به جزای نقدی محکوم می شوید

با سلام و احترام
مجازات حداکثر حبس و جزای نقدی