با درج اشتباه شماره برگ قطعی مالیات به جای شماره رای هیات حل اختلاف؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۳ #22306445

در اسفند ماه گذشته دادخواستی یا عنوان "اعتراض به رای هیات حل اختلاف مالیاتی و متعاقب آن صدور برگ قطعی مالیات و عوارض ارزش افزوده بدون بررسی مدارک و مستندات" تنظیم و ارسال نمودم که متاسفانه در قسمت شماره و تاریخ رای مورد اعتراض شماره برگ قطعی مالیات به جای شماره رای هیات حل اختلاف وارد کردم و در نتیجه رای به این صورت اعلام شده است:
" به موجب ماده ۲۱۶ و تبصره های آن از قانون مالیاتهای مستقیم مصوب ۱۳۶۶ با اصلاحات بعدی،اعتراض به اوراق قطعی مالیاتی و روند قطعیت
مالیات بدوا در هیات حل اختلاف مالیاتی مطرح می شود و پس از صدور رای از هیات حل اختلاف مالیاتی وفق ماده ۱۰ قانون تشکیلات و آئین دادرسی
۱۳۹۳ هیات عمومی دیوان /۵/ دیوان عدالت اداری مصوب ۱۳۹۲ موضوع قابل شکایت در دیوان عدالت اداری می باشد و رای شماره ۹۶۱ مورخ ۲۷
عدالت اداری نیز موید این مبنا می باشد، فلذا نظر به اینکه تشریفات ذکر شده رعایت نشده دعوی با این وصف قابلیت استماع نداشته و مستندا به مواد
۱۰ و ۱۷ از قانون دیوان عدالت اداری قرار رد شکایت صادر می نماید.قرار صادره ظرف بیست روز پس از ابلاغ قابل اعتراض در شعب تجدیدنظر دیوان
عدالت اداری می باشد ./ ۳"
لطفا راهنمایی بفرمایید باید چه راهی را انتخاب کنم؟

پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم

مشاوره حقوقی مالیات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
باید لایحه جدید تنظیم و تقدیم دیوان عدالت کنید

در صورت عدم گذشت مهلت اعتراض می توانید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید

باید لایحه جدید تنظیم کنید و ارائه داده به دیوان عدالت اداری اما باید مهلت اعتراص نگذشته باشد

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات
در قالب یک لایحه متن اعتراض خود را تنظیم و در فرصت زمانی تعیین شده قانونی از خود دفاع نمایید و حتما به موضوع اشتباه ذکر شده استناد نمایید و توضیح بفرمایید ،در غیر این صورت چنانچه باز هم دادخواستی و اعتراض شما رد شد و رای عدم استماع صادر گردید با گرفتن مشاوره دقیق مجددا" خواسته خود را به صورت قانونی و با استناد به مدارک ومنضمات ثبت نمایید.
پایدار باشید

در صورتی که فرصت اعتراض باقیست باید مجددا دادخواست صحیحی تنظیم و تقدیم نمایید تا در دیوان عدالت اداری رسیدگی شود . چنانچه مهلت اعتراض نیز منقضی شده باشد دیگر امکان اعتراض در دیوان را نخواهید داشت .