انتشار اطلاعات فرد سارق چه حکم قانونی دارد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۲۳ #22296266

سلام.
آیا میتوانم در کانال تلگرام مغازه ام بدون انتشار عکس، بنویسم فردی که خودش را فلان فلانی معرفی کرده در فلان تاریخ به مغازه من آمده و چند تکه جنس برداشته ولی کارتش کار نمیکرده گفته الان از بیرون انتقال میدهم و جنس ها را برده و رفته و نیامده؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام - اعلام کردن اسم متهم بدون طی کردن مراحل خاص قانونی و بدون دستور قاضی پرونده جرم محسوب می‌شود و خود این عمل یک مجازات را در بر دارد.

خیر شما مجاز به انتشار نیستید

تاایشان طبق رای قطعی محکوم به سرقت نگردد نمیتوانیدنامشان را به عنوان سارق اعلام نمایید.

سلام
خیر نمیتوانید و عمل شما مصداق جرم افترا و انتشار است و بهتر است از طریق قانونی اقدام کنید

در صورت عدم اثبات جرم سرقت توسط سارق از موارد جرم افترا خواهد بود

با درود
قبل از رای قطعی محکومیت چنین ننماید، پس از آن هم مشخصات ایشان را اعلام نفرمایید.
هیچ کس حق ندارد، با حق خویش به حقوق دیگران ضرری وارد کند(شامل ضرر معنوی است و انتشار با فرض صحت و اثبات، نیز شایسته نیست)

درود بر شما، به دلیل عدم اثبات این مورد و عدم صدور حکمی مبنی بر سرقت، این رفتار شما مصداق افترا بوده و قابل شکایت کیفری خواهد بود.