وکالت طلاق دادن به زوجه؛ شرایطش چی هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۵ #22295617

من میخوام به همسرم حق طلاق بدم. توافق کردیم که بریم دفترخانه و وکالتنامه بلاعزل بدم. میخوام بدونم متن وکالتنامه چی باید باشه و شرایطش چی هست و چطور باید تنظیم بشه؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت مراجعه شما به دفاتر اسناد رسمی خود دفترخانه تمامی موارد را قید و ضمنا اگر شروطی یا معوضی در حق طلاق دارید آن را قید خواهند نمود

با سلام
آنچه که در حق طلاق برای زن اهمیت دارد حدود اختیارات است. به عنوان مثال مرد می تواند از سردفتر بخواهد که در وکالت قید کند طلاق در قبال بذل (بخشیدن) تمام مهریه باشد و یا نه می تواند وکالت در طلاق را با بذل هر مقدار از مهریه یا غیر آن قرار دهد.
لذا در خصوص اینکه اگر حق طلاق با زن باشد مهریه تعلق می گیرد؟ باید گفت که بستگی به حدود اختیارات وکیل در وکالت زن در طلاق دارد.

وکالت برای طلاق اگر در ضمن عقد نکاح (سند ازدواج) شرط شده باشد، غیر قابل عزل از جانب مرد می باشد و اگر اعطای وکالت در طلاق در دفترخانه داده شده باشد می تواند بلا عزل و یا قابل عزل و یا مدت دار باشد که همه این موارد بستگی به مرد دارد که چه نوع وکالت در طلاقی بخواهد اعطا کند.
جهت تنظیم وکالت طلاق پیشنهاد میکنم از وکلای بنیاد مشورت بگیرید

درود بر شما
شروطی که در وکالتنامه قید میگردد،کاملا توافقی میباشد
و برای هر موردی که در ذهن داشته باشید باید مشاوره کنید.
ولی در مجموع بهتر است شروطی را قید بفرمایید،که در آینده شما را بیش از حد معمول محدود نکند.