اصل ان برگ را کارفرما نمیدهد و انکار میکند چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۳۶ #22292498

سلام خسته نباشید در مورد برگ سفید امضا که سال ۹۷ که کارفرما از من گرفت و سال ۹۹ با تایپ مطالب ان را به اداره کار ارائه کرد من سال ۹۹ طرح شکایت کردم برگ سفید امضا که کارفرما تایپ کرده و امضای من در ان است به صورت کپی بوده ودر دادگاه موجود می باشد اصل ان برگ را کارفرما نمیدهد و انکار میکند و دادگاه برگ اصلی را از کارفرما خواسته و کارفرما از دادن ان خودداری میکند و قاضی گفته این برگ به کارگر زیانی نرساند شکایت بی فایده است و این مورد را فراموش کنم خواهشمندم این برگ سفید امضا به من زیان برساند چه حکمی دارد و اگر زیانی در کار نباشد چه حکمی دارد تشکر کارگر بلاتکلیف

مشاوره حقوقی اداره کار
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در خصوص اینکه به شما ضرری وارد شود یا نه باید مندرجات برگه سفید امضا بررسی و مطالعه شود ولی راهکار شما اینست که می توانید تحت عنوان سواستفاده از سفید امضا علیه طرف مقابل طرح دعوا نمایید

شما می توانید تحت عنوان سواستفاده از سفید امضا طرح دعوا نمایید

شکایتی تحت عنوان سو استفاده از سفید امضت طرح نمایید

درود شما باید شکایت خود را تحت عنوان سوءاستفاده از سفید مهر یا امضا مطرح نمایید.البته با مراجعه به دفترخدمات قضایی وداشتن مدارک خودتان

باسلام و درود شکایت خود را تحت عنوان سوءاستفاده از سفید مهر یا امضا مطرح نمایید.

طرح شکایت بعنوان سو ء استفاده از سفید امضاء. در پرونده اداره کار هم درخواست کارشناسی رسمی برای سفید امضا بودن

درود تحت عنوان سواستفاده از سفید مهر یا امضاء می‌توان طرح شکایت کرد