آیا احضارنامه باید بفرستیم برای اخذ حکم تخلیه قبل از انقضای مدت اجاره؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۴ #22290300

۳۰ اردیبهشت موعد تخلیه آپارتمانم هست و مستاجر گفته تخلیه نمیکنم برو شکایت کن میگه بخاطر کرونا همه قراردادها ۶ ماه تمدید شده چه رمانی چکاری باید انجام بدم؟ از آن طرف باید در تاریخ ۲۵ خرداد ساکن در آپارتمانم باشم تا جزو مستثنیات تلقی شود و اعسارم ثابت شود برای پرونده اعسارم هست اگر قبل از جلسه اعسارم نتوانم ساکن شوم و زمان ببرد و در جلسه اعسار بگویم ساکنم قاضی قبول میکند یا تحقیق میکند؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چون رابطه شما قراردادی است نیاز به اظهارنامه نیست ، به محض اتمام اجاره باید تخلیه کند در غیر این صورت دستور تخلیه از شورای حل اختلاف بگیرید
در مورد اعسار و مستثنیات سوال شما مبهمه : ولی باید ملک از نظر عرفی برای رفع نیاز شما باشد اگر بیش از قیمت عرفی بیارزد ممکن جز مستثنیات مورد قبول واقع نشود