با نوزادی که حاصل عقد موقت است چه باید کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۸ #22281365

سلام، با خانمی دو سال پیش که از خانه بخاطر اعتیاد پدر فرار کرده بود آشنا شدم، البته شوهرشم معتاد بوده و از او هم طلاق گرفته بود.از روی دلسوزی خانه‌ای کرایه کردم و امکاناتی برای زندگی، خلاصه این خانم هیچ مدرک شناسایی هم ندارد، همه مدارک نزد پدرش است، حتی نتوانستیم صیغه نامه معتبر ثبتی داشته باشیم و به یک صیغه نامه دستی اکتفا کردیم، حالا پسری از ما متولد شده است که می خواهند او را به بهزیستی بدهند، نمی دانم چیکار کنم، لطفا راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
چنانچه عقدموقت واقع شده و ثبت نشده باشد و فرزندی متولد شود میبایست عقد موقت را بطور رسمی ثبت نموده و نسبت به اخذ شناسنامه اقدام فرمایید

فرزند حاصل از صیغه ، متعلق به شماست

با سلام شما با توجه به اینکه وقوع عقد موقت و انتساب فرزند به خود را قبول دارید. بایستی با قبول مسؤولیت بیشتر با ثبت رسمی ازدواج موقت نسبت به اخذ شناسنامه برای فرزند مشترک اقدام نمایید.