آیا راه حلی جهت اخذ اجاره نامه از مالک وجود دارد یا خیر؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۳۲ #22273859

با سلام و احترام
مغازه‌ای به صورت سرقفلی با سابقه چهل ساله، حدود ۳ سال است به ارث رسیده .(اینجانب در این چهل سال فعالیتی در مجموعه نداشته‌ام و فقط یکی از ورثه میباشم)
متاسفانه با توجه به عدم پرداخت اجاره ماهیانه به مالک در بیست سال گذشته توسط سایر وراث، مبلغی حدود چهل میلیون تومان مغازه به مالک بدهکار است، ضمن آنکه پیش از داشتن بدهی نیز سماجت مالک در عدم ارائه اجاره نامه سبب شده که تا کنون اجاره‌نامه‌ای در دست وراث نباشد و فقط از مدارک مغازه؛ قبض‌های آب، برق، گاز و تلفن، جواز کسب، مدارک پرداخت مالیات و شهرداری به نام متوفی می‌باشد. با توجه به شرایطی که خدمتتان توضیح داده شد؛ لطفا درصورت وجود راه حل قطعی راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام جهت دریافت اجاره نامه واعلام آمادگی پرداخت اجورمعوقه اظهارنامه بدین اگرندادند دادخواست بدهید

سلام .قابل پیگیری وجای دفاع دارد...

با سلام باید علیه وراث طرح دعوا نمایید

به طرفیت مالک دادخواست الزام به تنظیم اجاره نامه رسمی مطرح نمایید.

با درود علیه وراث طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود

باسلام
بای د به طرفیت وراث دادخواست تقدیم نماید