تعیین داور در قرارداد تنها با اسم بدون ذکر مشخصات امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۹ #22268901

با سلام . من در یک قرارداد جذب سرمایه شرط داوری یک شخص را پذیرفته ام که تنها نام و نام خانوادگی ایشان با پسوند دکتر درج شده است و نشانی دیگر نظیر شماره شناسنامه و کد ملی و یا آدرس و ... از ایشان ثبت نشده است و همچنین حکم ایشان لازم الاجرا و بدون امکان اعتراض ثبت شده است همچنین در یک نسخه از قرارداد که نزد اینجانب محفوظ است امضایی از ایشان نیست . اولا آیا امکان اعتراض به رای / حکم ایشان از بنده در دادگاه سلب می شود؟ و دوم اینکه با توجه به اینکه حتی کد ملی ایشان هم اعلام نشده می توان داوری این شخص را باطل کرد ؟
با تشکر از پاسخ شما

مشاوره حقوقی قراردادهای واگذاری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
خیر نمیتوان اعتراض کرد و فرد مورد نظر میتواند با اظهارات شهود مشخص گردد .

بستگی به متن قرارداد شما دارد که توافق کرده اید اول به داوری رجوع کرده و در صورت ثمر بخش نبودن به دادگاه رجوع کنید یا اینکه کلا حق رجوع به دادگاه را از خود سلب کرده اید،و همان نوشتن اسم شخص برای داوری کافی است و احتیاج به مشخصات دیکر نیست