آیا نیاز است به پزشک قانونی رفت؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۷۶ #22216914

باکره بودن و نبودن و طلاق در دوران عقد با وجود داشتن وکالت طلاق ایا نیاز است به پزشک قانونی رفت اگه رفت و تایید نشد مشکلی ایجاد میشود؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بلی باید مراجعه نمایید

با درود بله معرفی میشوید مشکلی ایجاد نمی‌کند.

"با سلام"
اگر زناشویی صورت گرفته باشد کل مهریه مطالبه میوشد در غیر اینصورت فقط نصف مهریه
بنابراین باید اقرار یا معاینه شود تا مشخص گردد باکره میباشد یا خیر

باکره ویا عدم باکره بودن جهت پرداخت میزان مهریه مهم است درصورتی که باکره باشید مستحق نصف مهریه میشوید.

اگر باکره هستید بهتر است برای اثبات آن به همسر بعدی به پزشکی قانونی بروید

معاینه پزشکی قانونی تنها برای اعلام باکره بودن یا نبودن زوجه برای در نظر گرفتن میزان مهریه و ایام عده بوده و تایید ازاله بکارت مشکلی ایجاد نمیکند .

طلاق ارتباطی به باکره بودن یا نبودن ندارد
در صورت داشتن وکالت در طلاق در هر صورت میتوانید اقدام کنید
اگر باکره باشید نصف مهریه تعلق میگیرد
اگر باکره و غیر مدخوله باشید عده نخواهید داشت و همچنین میتوانید اقدام به حذف مشخصات همسر از شناسنامه کنید