سه دانگ سهم خودم از منزل خریداری شده را به نام خواهرم کردم ولی ایشان درصدد برگرداندن سهم من نیستند از چه طریقی می توانم برای استرداد آن اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۸ #22207765

با سلام بنده و همسرم خانه ایی به همراه خواهرم و همسرش خریداری کردیم که نصف مبلغ کل خانه را ما پرداخت کردیم و نصف دیگر را خواهرم . به دلیل اعتمادی که داشتیم سند بنام خواهرم زده شد تا در فرصتی مناسب سه دانگ را بنام بنده بزند حالا بعداز گذشت چند ماه درخواست کردیم که سه دانگ بنامم زده شود ولی خواهرم و همسرش منکر این موضوع شدن و حاضر به دادن حق ما نیستند من چگونه میتوانم ادعایم را ثابت کنم آیا راهی هست؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر توافق مکتوبی بین یکدیگر تنظیم نمرده اید ، کار سختی است . تنها راه اقامه دادخواست استرداد وجه است با این توضیح که مبالغ پرداختی را بابت قرض به خواهر خود داده اید .

با سلام ووقت بخیر
باید قرارداد یا تعهدی از ایشان دال براین موردداشته باشید درغیر اینصورت قابل پیگیری نیست و قانون کسی را مالک میداند که سند به نامش هست .

باسلام . شما اگر باتوجه به مدارک و شواهد میتوانید این موضوع را اثبات کنید که میتوانیددادخواست خودرا مبنی بر الزام به تنظیم سند ارائه دهید در غیر اینصورت باتوجه به اینکه سند به اسم شخص دیگری میباشد نمیتوانید اقدامی انجام دهید.