از سفته ام ۸ روز می‌گذرد چکار کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۹۳ #22186172

من ۵ ماه پیش ۲۵ میلیون دادم به دایی الان که از پول خواستم جواب نمیده ۸ روز هم از تاریخ سفته می‌گذرد باید چکار کنم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید مبلغ خود را مطالبه کنید ابتدا اظهارنامه بفرستید اگر قصد دارید ثبت را به اشتراک بگذارید مستحضر باشید در مهلت قانونی را واخواست کنید

سلام، ابتدا وخواست نموده و سپس اقدام به مطالبه از طریق دادخواست نمائید.

سلام مشکلی نیست در مطالبه مبلغ سفته برای اینکه از مزایای قانونی سفته برخودارباشید بهتر است ان را واخواست کنید وبعد یک دادخواست مطالبه وجه سفته را در دادگاه کنید

سلام ابتدا به بانک رفته و سفته را واخواست کنید سپس به استناد آن دادخواست مطالبه وجه سفته را بدهید

پس از انجام وخواست سفته میتوانید به وسیله دادخواست وجه آن را مطالبه کنید.

با احترام سفته را واخواست کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید

با سلام ، به بانک مراجعه و سفته را واخواست نموده سپس به دفتر خدمات قضایی مراجعه و شکایت خود را ثبت نمایید