اعتراض به انتقال سند در دوران بیماری ممکن می باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۱ #22141565

سلام
پدر بزرگ من حدود ۴۰ روز میشه که فوت کرده و قبل مرگش یعنی ۵ ماه پیش اموالشو به اسم مادر بزرگم کرده پدر بزرگم نه سواد داشته به دلیل اذری بودن زبان فارسی را هم خوب بلد نبوده و در ضمن اون موقع که اموالشو کرده به اسم مادر بزرگم تحت درمان بیماری سرطان بود که به دلیل فشار دارو و بیماری هوش و حواس درستی نداشته الانم مادر بزرگم قصد داره کل اموالش رو از ۶ بچه فقط به یکی بده یعنی عمم و شوهرش که خیلی ادم های حیله گری هستند.
میخواستم بدونم از این که پدر بزرگم بیمار بوده و عمم و شوهرش پدربزرگمو بردن و اموالشو کردن به اسم مادر بزرگم میتونیم شکایت کنیم یا خیر؟
لطفا جوابمو زود بدید ممنون

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
وراث پس از گرفتن گواهی انحصار وارثت می توانند نسبت به ابطال نقل و انتقالات با توجه به مواردی که گفتید دادخواست دهند چنانچه بتوانند موارد را ثابت کنند دادگاه حکم به ابطال نقل و انتقالات می دهد.

سلام
اگر بخشیدن به طریق قانونی اثبات شود امکان آن وجود ندارد
چون می‌دانید که هبه مال غیرمنقول مستلزم تنظیم سند رسمی است
و به‌ موجب سند عادی نمی‌توان مال غیرمنقول یعنی منزل و ملک را تملیک کرد.