آیا میتونن اثبات کنن که آن عکس ها روی گوشی من بوده یا نه و اگه اثبات کنن چه حکمی داره؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۱۵ #22126381

سلام
من تابستان امسال با خانمی در ارتباط بودم و بعد از مدتی با ایشان به اختلافاتی برخوردیم و من از روی عصبانیت عکس های خصوصی ایشان را با اکانت فیک به برادر ایشان ارسال کردم و بعد حذف کردم . بعد از اشتباهی که مرتکب شدم برادر ایشان امروز روی من شکایت کرده البته مطمعن نیستن که فرستنده عکس من هستم یا نه و فقط شکایت کردن آن هم احتمالا خواهرش گفته که با فلان کس در رابطه بودم برای همین

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر اکانت حذف شده شده باشد خیر. اما جهت اطلاع هرکس به وسیله سیستم‌های رایانه‌ای یا مخابراتی، فیلم یا صوت یا تصویر دیگران را تغییر دهد یا تحریف کند و آن را منتشر یا با علم به تغییر یا تحریف منتشر کند، به نحوی که عرفا موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از ۹۱ روز تا ۲ سال، یا جزای نقدی از ۵ تا ۴۰ میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.»

خیر با توجه به اینکه از طریق پیام رسان خارجی است امکان اثبات آن دشوار خواهد بود

درود
از طریق پیام رسانهای خارجی امکان پیگیری نیست ولی اگر خانم از چت های شما را درگوشی خود داشته باشد میتواند مشکل ساز شود

سلام؛در صورتی که از مقام تحقیق درخواست کنند که از طریق پلیس. سایبری استعلام بشه که از چه خطی دیتاها به کدام سرور مخابراتی متصل شده اند قابل اثبات و دلیل نیز محسوب میگردد

امکان ردیابی در خصوص پیام رسان خارجی بسیار سخت است ،ولیکن ممکن است فتا از طریق ایمیل ردیابی نماید

با احترام اگر اثبات شود از طریق پلیس فتا شمارا احضار خواهند نمود مراقب اقرار باشید

باسلام
باید ادله بر علیه شما داشته باشند
گوشی شما رو مورد بررسی قرار خواهند داد
به عنوان مثال قسمت search پیام رسانهای خارجی
از طریق ip قابل رد یابی هست
از طریق اینترنتی که به آن متصل بوده اید همینطور