میتونه این حکم بگیره در صورتی که حیاط خلوت مالکش ما هستیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۶ #22109652

ما ساختمانی زندگی میکنیم۷ طبقه
طبقه ۶.۷ مال خودمون هست طبقه ۷ پسرم میشینه طبقه ۶ خودم طبقه اخرش ۹۰ متر هست که حیاط خلوت داره پسرم امده یه اتاق ساخته غیر قانونی
ما طبقه ۶ مهمون داشتیم نوه هام اومده بودن میدویدن همسایه ناراحت شده لج کرده میگه غیر قانونی درست کردین اتاق بالارو میگه تخریبشو میگیرم میخواستم ببینم همسایه ایا میتونه این حکم بگیره در صورتی که حیاط خلوت مالکش ما هستیم؟ ایا به شهرداری گزارش بده شهرداری تخریب میده؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هرچند استفاده از حیاط خلوت مذکور اختصاص به طبقه ۷ داشته و در سند نیز قید گردیده ولی مالکیت آن مشاعی بوده و هرگونه تغییر در آن منوط به رضایت تمامی مالکین ساختمان است .

تنها در مورد تخلفات کیفی حکم تخریب صادر می‌شود و اگر در تخلفات اضافه بنا موارد ایمنی، اصول شهرسازی، اصول فنی و بهداشت رعایت شود تنها پرداخت جریمه نقدی کفایت می‌کند.

با سلام بله اگر جزء مشاعات باشه قطعا میتواند و مصداق تصرف عدوانی میباشد واگر جزو ملک وسند شما باشد باز از طریق کمسیون ماده ۱۰۰ شهرداری و واحد تخلفات میتواند از ساخت ساز شما جلو گیری و حتی رای به حالت اولیه اخذ نماید