چک امانت به کسی دادم چطور پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۱۹۵ #22107140

سلام
من چند سال پیش برای کسی کار میکردم به اسم مسئول فروش بودم بدون قرارداد البته تمام اختیارات با خودش بود انبار دار آدم خودش بود فروشنده مغازه از خودش بود
دوتا چک سی میلیون تومانی ازم گرفت واسه کارخونه فرستاد یک سال خودم وخانومم واسش کار کردیم و در طول این مدت هفده میلیون تومان واسه خرجمون برداشتیم و داخل حسابداری به عنوان بدهی من ثبت شد بعد از یک سال که متوجه شدیم میخواد حقمونو نده گفتم چکمو پسمون بده گفت باید بدم حسابدار حسابارو چک کنه بعد بهتون میدم و یه رسید ازش گرفتم که این دوتا چک رو پایان حسابرسی برمیگردونه
حسابرسی تموم شد دید که مشکلی نمیتونه پیدا کنه گفت که این هفده میلیون رو بده تا چکاتو بدم اگرم ندی ده نفر شاهد رو پرونده میزارم که تو از انبار دزدی کردی
منم که میدونستم آدمای اطرافش واسه چاپلوسی اینکارو میکنن گفتم اقساطی بهت میدم پولی نداشتم
اونم زیر صورت حساب بازم یه رسید نوشت که دوتا چک دستمه و برمیگردونم به منم گفت بنویس هفده میلیون مورد تائید میباشد منم نوشتم (اجبارم کرد)
الان از کارخونه زنگم زدن میگن میخوایم رو چکات اقدام کنیم
الان اگه شما بتونید راهنمایی و کمکم کنید ممنونتون میشم
با تشکر ------ هستم

مشاوره حقوقی چک
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست استرداد چک را مطرح نمایید

دادخواست استرداد لاشه چک ها را ارائه بدهید.

بادرودوسلام دادخواست استردادلاشه چک ها را تقدیم و تنظیم نمایید.ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

لبتدا اظهارنامه و پس از آن دادخواست لاشه چک ها را مطرح کنید

سلام با توجه به سوال شما چنانچه رسید ومدارک داشته باشید و بتوانید اثبات نمایید دادخواست استرداد لاشه چک دهید موفق باشید

دادخواست استردادلاشه چک تقدیم دادگاه حقوقی شود

سلام و ارادت
برای استرداد چک ها اظهارنامه بدهید سپس اقدام قانونی نمایید .
بابت حقوقتان هم از طریق اداره کار شکایت نمایید .