نحوه تنظیم تقسیم نامه زمین کشاورزی با سند مشاعی چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۴,۷۴۴ #22092

با سلام. نحوه تنظیم تقسیم نامه زمین کشاورزی با سند مشاعی به چه نحوی است. آیا فرم یا صورتجلسه خاصی دارد و چگونه آنرا می توان تهیه نمود.
با سپاس

مشاوره حقوقی صورتمجلس تفکیکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بامراجعه به اداره ثبت ونقشهutmازجهادکشاورزی وجی پی اس ممکن است

تفکیک توسط اداره ثبت انجام می‌شود .

با درود از طریق اداره ثبت اقدام نمایید

بادرودوسلام همه امور مرتبط با تفکیک ازطریق اداره ثبت انجام می شود.

با سلام
تمامی امور مربوط به تفکیک در اداره ثبت انجام می‌شود .
با احترام حاجی زاده

تفکیک در عرف ثبتی عبارت است از تقسیم مال غیرمنقول به قطعات کوچک‌تر. به عنوان مثال، مالک یا مالکان زمینی به مساحت 5 هزار مترمربع، زمین را به قطعات 200 متری تقسیم نموده که در عرف ثبتی به این اقدام گفته می‌شود، آن زمین به قطعات 200 متری تفکیک شده است. ‌ ‌به این ترتیب از تفکیک به منظور انتقال قطعات تفکیک شده به صورت مفروز (جداجدا)، صدور سند مالکیت مفروزی با ابطال سند اولیه و تنظیم تقسیم نامه استفاده می‌شود. ‌تمامی امور مربوط به تفکیک در اداره ثبت انجام می‌شود و بعد از آن صورت‌مجلس تفکیکی تنظیم می‌شود.

موید باشید