تعلیق عفو مشروط چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۶ #22072007

سلام
من سال ۹۱به جرم خیانت در امانت به دو سال حبس محکوم شدم بعد از یازده ماه با عفو مشروط ازاد شدم امسال به خاطر مشاجره تلفنی که با همان طرف داشتم به جرم توهین محکوم به صد هزار تومن شدم ولی با توجه به همین ،طرف رفت و عفو مشروط من که چند ماه بیشتر ازش نمونده بود را لغو کرد چون روی پرونده قبلیم فیش حقوقی بود و هنوز هم هست ضامن من ابلاغ شده،حالا اگر من نروم و مبلغ ضمانت از ضامن گرفته شود ایا حبس من که سیزده ماه ان مانده تمام می شود یا نه؟ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
متاسفانه در صورت ضبط وجه الکفاله هم مجازات شما به قوت خود باقیست

چون شما در مدت تعلیق مشروط دوباره مرتکب جرم شده اید حبس شما از حالت معلق خارج شده و باید آن را بگذارید

سلام ضبط وجه الکفاله مانع اجرای مجازات نیست .

با سلام متاسفانه ضبط وثیقه مانع پیگرد شما جهت ادامه مجازات و جایگزین آن نخواهد بود.