آیا تاریخ سررسید سفته همان تاریخهای درج شده روی سفته است یا تاریخ تقدیم دادخواست در نظر گرفته میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳,۲۰۵ #22067379

با سلام

۱- از شخصی ۱۰ فقره سفته دارم با مبالغ یکسان و به تاریخ های بیستم هر ماه که تاریخ ها توسط شخص بدهکار روی سفته درج شده.

آیا تاریخ سررسید سفته ها همان تاریخهای درج شده روی سفته هاست یا تاریخ تقدیم دادخواست بعنوان تاریخ سررسید در نظر گرفته میشود؟

ضمنا بنده برای سفته ها درخواست صدور واخواست نامه نکردم.

۲- هزینه دادرسی که برای تامین خواسته در نظر گرفته میشود به مبلغ خواسته وابسته است یا برای تمام مبالغ زیر ۲۰ میلیون یکسان است؟

مشاوره حقوقی سفته
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تاریخ محاسبه خسارت تاخیر تادیه از زمان سررسید درج شده میباشد .

تاریخ سررسید همان است که در سفته ها قید شده
واخواست باعث می شود از شما برای تامین خواسته خسارت احتمالی اخذ نشود . در صورت عدم واخواست ده تا پانزده درصد خسارت احتمالی گرفته می شود
هزینه دادرسی تا مبلغ ۲۰ میلیون تومان ۲/۵ درصد و نسبت به مازاد ۳/۵ درصد بهای خواسته

سفته دارای دوتاریخ است
تاریخ صدور و تاریخ سررسید .
هزینه دادرسی براساس خواسته است

سلام تاریخ سررسید همان است که در سفته ها درج شده است . در صورت درخواست تامین خواسته باید خسارت احتمالی به میزان حداقل ۱۰ درصد تودیع نمایید مگر این که ظرف ۱۰ روز از تاریخ سررسید سفته را واخواست کرده باشید . هزینه دادرسی تا ۲۰ میلیون تومان ۲/۵ درصد و نسبت به مازاد ۳/۵ درصد ارزش سفته هاست .

درود برشما- پاسخ سوال ۱: تاریخ سر رسید همان تاریخی که بر روی سفته درج گردیده است. ۲- واخواست فقط باعث میگردد که بابت تامین خواسته خسارت احتمالی از شما اخذ نگردد در غیراینصورت ۱۰ تا۱۵ درصد به تشخیص دادگاه جهت تامین خواسته ازشما سپرده دریافت میگردد. ۳ هزینه دادرسی به ارزش بهای خواسته شما محاسبه میگردد