اگر جایگزین پیدا نشود چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۶۲ #22059446

با سلام حدود یک سال و نیم هست برای پروژه ای ادمین سایت مشغول به کار هستم (دورکاری) و به دلیل رفتار بد کارفرما و ندادن حقوق و کار سنگین و نبود هیچ گونه تعطیلی در سال میخام استعفا بدم که کارفرما قبول نمیکنه، هیچ قراردادی با هم کتبی نبستیم اما از ابتدا قرار بر این شد درقبال آموزش رایگانی که به بنده داده میشه، کار انجام بدهم تا پروژه به درامد برسد. و الان هم میگه با استعفات موافقت نمیکنم، باید صبر کنی تا جایگزین برای تحویل امور پیدا شود یا هزینه آموزش یک سال رو پرداخت کن بعد برو (درصورتی که نه کتبا نه شواهی در ابتدا از هزینه در قبال آموزش به بنده حرفی زده نشده بود)
واقعا خسته شدم از کارم
خواستم راهنمایی کنید که باید چه کار کنم؟

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این نکته که شما قرارداد کار بین شما و کارفرما وجود ندارد در حکم این است که قرارداد کار شما دائم است و حقوق ناشی از روابط کار قرارداد دائم بر عملکرد شما بار می گردد و اما بعد در خصوص انصراف از کار شما کافی است از یک ماه قبل به کارفرما اعلام کنید قصد ترک کار را دارید بهتر است این اعلام با اظهار نامه باشد

سلام می بایست با اظهارنامه رسمی و به استناد تبصره ماده ۲۱ قانون کار مراتب را جهت استعفای خودتان اعلام کنید

با توجه به اینکه قرارداد کاری هم نداشتید شما میتونید استعفا بدهید ضمن اینکه کارفرما مکلف بوده حقوق شما رو پرداخت کنه با داشتن شاهد میتونید از کارفرما کلیه حقوق خودتون مطالبه کنید

با احترام طی اظهارنامه ای با توضیح شرایط و تحویل دسترسی ها استعفا خود را اعلام کنید

با اظهارنامه رسمی و به استناد تبصره ماده ۲۱ قانون کار مراتب را جهت استعفای خودتان اعلام کنید

اظهارنامه ای ارسال و استعفای خود را به صورت رسمی اعلام نمایید. با گذشت یک ماه می توانید از کار خارج شوید.

سلام
طی اظهارنامه ای با توضیح شرایط و تحویل دسترسی ها استعفا خود را اعلام کنید