شخص حاضر به تحویل کالا نیست، و چک منو برگشت زده چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۰۹ #22045128

با سلام
چند ماه پیش چند فقره چک برای خرید کالا کشیدم وحالا کالایی که خریداری کردم مشکل داره طرف نمیاد کالاشو ببره و چک منو برگشت زده، خواستم راهنماییم کنید چکار باید بکنم؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تقاضای فسخ بیع را به استناد خیار عیب نمایید

در صورت عدم اسقاط حق فسخ فوری است. چکها باید پرداخت شود و شما در خصوص عیب کالا طرح دعوی کنید

چک درقبال خریدکالا بوده و باید پاس گردد درطرفی مشخص نشده مشکل کالا درچه حدی بوده

با سلام
برای کالای معیوب بایستی طرح دعوی کنی ولی موضوع چک ها جداست و باید پاس بشه

سلام
شما اگر خسارات در قرارداد یا مبایعنامه اسقاط نکرده اید، به استناد خیار عیب اقدام به فسخ معامله نمایید و مراتب را ازطریق اظهارنامه به فروشنده ابلاغ نمایید و اعلام دارید که ظرف مهلتی مشخص نسبت به استرداد ثمن معامله و بردن اموال معیوب اقدام کند و همچنین می توانید اعلام کنید که در صورت عدم اقدام در مهلت مقرر جهت نگهداری اموال معیوب، حق انبار و نگهداری روزانه معادل مثلا ۲۰۰ هزار تومان مطالبه خواهید نمود

بایستی طرح دعوی برای وجود عیب نمایید ولیکن مانع از پاس نشدن چک ها تا زمان حصول نتیجه نمیشود

سلام
فسخ قرارداد به لحاظ معیوب بودن کالا فوری ست نه پس از گذشت چند ماه