آیا میتوانم جهت برگشت بکارم شکایت کنم یا نه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۰ #22034626

با سلام
اینجانب در تاریخ ۸۶/۰۱/۲۶ با معرفی نامه از طرف بنیاد شهید و امور ایثارگران به صورت پیمانی ۵ ساله به استخدام نیروی زمینی ارتش درامدم و طی ۵ سال خدمت صادقانه و بدون هیچ مشکل و موردی و با تشویقات زیاد ۵ سال را به پایان رساندم ولی بعد از ۵ سال استخدام نشدم و بیرونم کردن ولی چون فرزند جانباز ۴۰ درصد بودم نامه های زیادی طبق مواد ۲۱ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران و بند ذ و اصلاحییه همین ماده و ماده ۲ همین قانون وماده ۴۴ بند (و) و تبصره ۱ و ۲ و ۳ همین ماده از قانون برنامه ۵ ساله پنجم توسعه که دقیقا در زمان خدمت این جانب تصویب و لازم الاجرا بوده و اصلاحییه ماده ۲۱ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران که در قانون برنامه ششم توسعه به تصویب رسیده و همه این قوانیین در زمان خودش لازم الاجرا بوده نامه های زیادی به نیروی زمینی ارتش فرستادم ولی مورد توجه انها قرار نگرفت.
بنظر شما و با مطالعه مواد گفته شده فوق ایا میتوانم جهت برگشت بکارم شکایت کنم یا نه؟
و اگه میشه کدوم ماده ها را استناد کنم بهتره؟
و اینکه قانون ارتش ارجعتره یا قوانینه نامبرده؟
فوق خیلی ممنون میشم راهنمایی کنیی

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ارتش دارای آیین نامه خاص استخدامی میباشد و برای شکایت در خصوص روابط کار باید مستقیما در دیوان عدالت اداری طرح دعوی نمود. لیکن در خصوص ایثار گران عزیز و در راستای قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران این عزیزان بدوا باید درخواست خود را در کمیسیون ماده ۱۶ بنیاد شهید و ایثارگران رسیدگی شود و به احتمال بسیار زیادی در صورت عدم تخلف یا شرایط استخدامی دیگر آیین نامه آن دستگاه مورد نظر را مکلف به بازگشت بکار جنابعالی مینمایند