چقدر از مبلغ فروش؛ وثیقه رو به من میدن؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۴۵ #22027927

سلام .عزیزان واقعا کلافم محبت کنید راهنمایی کنید.چند سال پیش که شکایت کیفری کردم تو دادخواستم زدم ۱ میلیارد تمام فیش ها هم گذاشتم رو پرونده اما بازپرس در کمال ناباوری با قرار وثیقه ۲۵۰ تومنی متهم رو ازاد کرد.دایی متهم واسش سند گذاشت..پرونده نیابت خورد یه شهر دیگه حالا بعد ۳ سال منجر به صدور محکومیت شده و متهمم متواری....الان خونه رو میخان مزایده کنن قیمتشو ۹۰۰ تومن زده کارشناس ولی به من گفتن چون قرار ۳۰۰ تومن صادر شده قد همین ۳۰۰ تومن بت میدیم اخه من که دادخواستم ۱ میلیارد بوده بازپرس سر خود اینقدر کم گرفت چرا باید اینجوری بهم ظلم بشه بعد ۳سال...توروخدا راهنمایی کنید چکار کنم به حق اصلیم برسم یعنی حتی اصل پولمم که ۱میلیارده بم نمیدن

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ملاک رای صادره خواهد بود

به رای اعتراض کنید....

ملاک حکم قطعی می باشد.

بادرود و وقت بخیر...بایدحتما رای قطعی صادر بشود.واگر بازهم مشکلی پیش آمد باید اعتراض کرد و رسیدگی در مراجع بالاتر باید پیگیری کرد

باسلام
میتوانید اعتراض نمایید

سلام با توجه به سوال شما ببینید رای قطعی چیست و مهم رای میباشد موفق باشید

ملاک عمل رای قطعی خواهد بود.