نحوه استرداد طلا از زوج بدون فاکتور، چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳,۸۴۹ #22022772

سلام وقت بخیر
با همسرم به مشکل برخوردم و ایشون تمام طلاها رو ازم گرفت (چون طلا با پول مقدمه خریدم فاکتوراشو گم کردم) و بیرون از خانه برد ( به داداشش داد)
برای استردادشون می تونم کاری کنم یا خیر؟
ممنون از شما

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای اثبات ادعای خود یا باید شهود عالم به قضیه داشته باشید ...یا فاکتور خرید به نام شما باشد ....

هر کس مدعی حقی باشد باید آن را اثبات کند و مدعی‌ علیه هر گاه در مقام دفاع مدعی امری شود که محتاج به دلیل باشد، اثبات امر بر‌ عهده او است.

با سلام
برای استرداد طلاها باید اثبات نمایید که آنها را شما خریداری کرده اید و اینکه طلاها نزد همسرتان است بنابراین با توجه به نداشتن فاکتور برآب دو موردی که عرضه شد باید شاهد داشته باشید درغیراینصورت به نتیجه نخواهد رسید.