سرخطی زدن در بورس جرم است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۶۸۵ #22020825

عرض سلام
لطفا وکلایی که تجربه فعالیت در بورس رو دارن جواب بدن یکم سوالات تخصصی تر دارم ارتباط مستقیم باهاشون بگیرم
و سوالم...
آیا سرخطی زدن برای دیگران و دریافت کارمزد با رضایت دیگران اشکال قانونی دارد؟ چون سبدگردانی بدون مجوز رو سازمان بورس جرم تعریف کرده آیا کار منم مثل سبدگردانی هست یا خیر؟

مشاوره حقوقی بورس
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با حصول شرایطی جرم ایت

باسلام و درود تحت شرایطی جرم محسوب می شود.

با سلام
طبق قانون بورس و اوراق بهادار جرم است

با سلام.شما اجازه ندارید به طور رسمی و بدون داشتن مجوز، اعمال مربوط به سبدگردان ها را انجام دهید اما انجام معاملات به جای شخص خاص و با رضایت او و دادن کارمزد توسط ایشان به شما فاقد وصف مجرمانه است.

بهرحال کار شما هم زیر شاخه و یک نوع سبد گردانی محسوب میشود و طبق تعریف قانونی جرم عبارتست از هر فعل یا ترک فعلی که در قانون برای آن مجازات تعیین شده باشد، لذا امکان محکومیت کیفری در مورد چنین شخصی متصور است.

بااحترام
با داشتن اقرار نامه از طرف مقابل خیر یک نوع بیزنس میباشد

با سلام بله جرم محسوب میشود
ضمانت اجرایی جرم دست‌کاری قیمت را می‌توان در ۳ شاخه کیفری، مدنی یا حقوقی و ضمانت انضباطی بررسی کرد بدین معنا که ضمانت اجرای کیفری ارتکاب بزه دستکاری در قیمت مجازات مندرج در صدر ماده ۴۶ قانون بازار اوراق بهادار است .
در این ماده ۳ ماه تا یک سال حبس تعزیری یا پرداخت جزای نقدی معادل ۲ تا ۵ برابر سود بدست آمده یا زیان متحمل نشده یا هر دو مجازات پیش بینی شده است.