آیا همچین چیزی امکان پذیره که با وجوده فاکتور و رای قطعی بیان و از روی عکس کارشناسی کنند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۹ #21980579

باسلام واحترام
بابت لوازم منزل که زوجه با رای قطعی محکوم شده بود کارشناسی انجام شد و زوجه مبلغ ۱۷ ملیون بدهکار شد ولی به رای کارشناسی اعتراض کرد و با پرداخت هزینه ،به کارشناسی۳ نفره ارجاع شد، حالا بعد از ۱۲ روز که تماس گرفتم تا ببینم کارشناس ها کارشناسی و انجام دادن یا نه میگن ینفرمون مرخصی هستش و این حرفا با اینکه این کارشناسی برام خیلی مهم و حیاتی هست و زمان برام خیلی مهمه حالا باید چکار کنم و اینکه با ینفر از ۳ کارشناسی که تماس گرفتم میگن ما به فاکتوری که نسبت به اون خانم محکوم شده کاری نداریم و باید از اون لوازم ها عکسی چیزی بیاری تا طبق اون نظرمون و اعلام کنیم اگرم عکسی نداشتین ما با مشورت بین خودمون نظرمون و اعلام میکنیم،
آیا همچین چیزی امگان پذیره که با وجوده فاکتور و رای قطعی بیان و از روی عکس کارشناسی کنن؟؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله لزومی جهت اینکه کارشناسی سه نفره صرفا به رای کارشناسی یک نفر بسنده کند وجود ندارد ،بلکه می‌تواند با بررسی سایر ادله و قرائن نسبت به کارشناسی اقدام نماید.