چگونه با عنوان ضرب شتم عمدی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۵۳ #21975941

سلام
بنده کارمند هستم شخصی از زیر دستام مرا تهدید کرد گفت اگر فلان نامه را امضا نکنی مورد ضرب شتم قرار میگیری بعد از گذشت چند روز چند نفر که چهره انها را ندیدم مرا کتک زدند که باعث شکستگی دندان و دماغ شد من به اون شخص تهدید کننده گفتم اون انکار کرد و گفته من نبودم
بنده چطور شکایت کنم و ثابت کنم که اون شخص بوده و یا اگر واقعا نبود چه اتفاقی می افتد؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام می توانید علیه تهدید کننده و ضاربین اقدام ب طرح دعوا نمایید و در این راستا استناد به شهادت شهود و همچنین فیلم دوربین مدار بسته در صورت وجود، می تواند دراثبات امر کمک کند

سلام
شهادت شهود از جمله ادله اثبات ادعا می باشد؛ اما تنها روش اثبات ادعا نیست و شما می توانستید در راستای اثبات ادعای خود به سایر طرق اثبات، استناد نمایید که یکی از آنها درخواست قسم دادن طرف شکایت شماست.

از طرفی در رابطه با ضرب و شتم در صورت آسیب، پزشک قانونی صرفا میزان و شدت آن را مشخص می نماید
و اثبات این امر که ایراد ضرب و جرح از ناحیه چه کسی رخ داده است، بر عهده مدعی می‌باشد که در آن مورد هم می‌توانستید درصورت فقدان شهود، از روش قسامه(قسم دادن)، امارات، تحقیق محلی و... استفاده کنید.

با سلام
می توانید در دادسرا شکایت نمایید و از فرد نامبرده به عنوان فردی که به ایشان مضنون هستید نام ببرید و در صورت عدم اثبات ادعایتان مشکلی برایتان پیش نمی آید