پرداخت نفقه به حساب زوجه را چگونه ثابت نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۳۷۹ #21959398

همسرم ترک منزل کرده حالا میخوام هر ماه مبلغی به حسابش واریز کنم، که از شکایت نفقه کرد بگم طبق این اسناد مبلغی رو به حسابش واریز کردم، اونوقت چطور ثابت کنم که این پول بابت نفقه است؟
اگه مدعی شد ازش طلب داشتم که ریخته به حسابم چطور ثابت کنم بابت نفقه است؟

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فیش واریزی داشته باشید کفایت می کند

سلام
در صورت واریز مبلغ به ایشان،از تاریخ واریز شما مشمول پرداخت نفقه نخواهد بود و همان مبلغ واریزی در حکم نفقه ایشان میباشدذ
در صورتی که ادعا نمایند مبلغ واریزی بایت بهی بوده و نه از بابت نفقه،باید این ادعا را اثبات نمایند

ادعای شما بابت واریز نفقه قابل قبول است اگر زوجه منکر شود باراثبات ادعا بر عهده وی است

با سلام
اگر شما مبلغ معقولی را واریز می کرده اید ، بار اثبات اینکه آن مبلغ برای نفقه نبوده و بابت طلب بوده با همسر شماست