بعد از صدور رای وظیفه ی اجرای حکم با چه کسی است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۰ #21932388

با سلام
اینجانب حدود ۳ سال پیش از یک کارفرما به دلیل ندادن حق الزحمه شکایت کردم. پرونده به شورای حل اختلاف ارجاع شد. مراحل شکایت طی شد و کارشناس قضایی هم به نفع اینجانب رای دادند. اما هیچ همکاری با اینجانب جهت دریافت مبلغ انجام نمی شود. حکم جلب برای گرفتن شخص داده شده است اما ایشان محل زندگی خود را تغییر داده و کسی برای پیدا کردن محل او با ما همکاری نمی کند. یک بار هم که موفق به گرفتن ایشان و تشکیل دادگاه شدیم قاضی بدون رضایت ما ایشان را آزاد کرد و گفت من ضمانت پرداخت ایشان را می کنم! با توجه به اینکه حکم جلب ایشان در دست ماست و پلیس و شورا با ما همکاری نمی کنند چه کاری می توانیم انجام دهیم؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به ضمانت قاضی رجوع کنید و ایشان بایستی اکنون پاسخگو باشد .به حفاظت و اطلاعات دادگستری موضوع را گزارش نمایید .

دوست عزیز اگر متهم در شهر دیگری باشد میتوانید نیابت بگیرید ودر شهری که هست باجلب توسط مامورین انتظامی دستگیر وانتقال داده شود