آیا خانومش میتونه شکایت کنه و فقط چیزی که به اسم برادرم هست توقیف خواهد شد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۲۳ #21911543

با سلام برادر من ازدواج کرده و در سند ازدواجش مهریه را ۱۱۴ سکه و طلاهای عروسیش نوشته برادر من از ما جدا نیس و در خونه نزد من و مادرم زندگی میکنه و سند خانه به اسم مادرم است اگر بنا بر طلاق باشد آیا خانومش میتونه شکایت کنه و داداگاه خانه به اسم مادرم را برای برادرم به اجرا بزاره؟

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر خانه ای که به نام مادر باشد قابل توقیف نیست بلکه اگر برادر شما دارای اموال بنام خود داشته باشد از سوی خانم ایشان قابل توقیف خواهد بود

خانه قابل توقیف نمیباشد

باتوجه ب اینکه سند ب نام مادر هست و مالک قانونی خانه ایشون هستن لذا در قبال مهریه تکلیف و تعهدی ندارن و دادگاه در قبال مهریه قادر ب توقیف اموالی خواهد بود ک متعلق و تحت مالکیت زوج باشه بدین جهت جای نگرانی نیست

باسلام
اگر مادرتان درقید حیات باشد خیر نمیتواند این کار را بکند

مهریه بدهی زوج است و فقط اموال به نام زوج توقیف میشود

درود
خیر امکان پذیر نمی باشد.

با درود
فقط اموال زوج قابل توقیف است در جهت وصول مهریه و حقوق مالی زوجه.
اگر مادر شما تعهدی نسبت به پرداخت مهریه ننموده باشد، با تکلیفی مواجه نمی‌باشد و جای نگرانی نیست.