میتونم جای اصل پول وسایل بردارم و برای باقیش که مبلغ قسط و دیرکردش هست شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۴۱ #21908843

بنده و شریکم یه مغازه لوازم آرایشی داشتیم من اول به عنوان سرمایه گذار و بعد شراکت ادامه کارمون بود که طرفم خیانت کرد و بنده سرمایرو از شریکم گرفتم.
بجز یه هفتاد میلیون که هم قراردادشو دارم و هم سفته که از هشت ماه پیش نه قسطی بابت سود بهم داده و نه اصلا این پولو قبول داره.
سوال اینه بنده آیا میتونم جای اصل پول وسایل بردارم و برای باقیش که مبلغ قسط و دیرکردش هست شکایت کنم؟ اینکار برای این انجام میدم که احتمال جمع کردن و رفتنش هست و تا بخوام پیداش کنم....

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با توجه به اینکه اموال باقیمانده از اموال شراکت تان است لذا خودسرانه نمی توانید آنها به نفع خود استفاده کنید مگر با توافق طرفین و یا اینکه دادخواست توقیف اموال مذکور و تامین خواسته بدهید

سلام وقت بخیر نیاز به توافق دارد اگر توافق حاصل نشد بابت توقیف اموال میتوانید اقدام کنید

سلام چنانچه توافقی باشد بله در غیر اینصورت می توانید قانونا اقدام کرده و تامین خواساه برای توقیف بگیرید

با سلام
بله امکان توقیف اموال مشترک و مطالبه سهم الشرکه وجود دارد.

سلام با توجه به شراکت انجام این کار باید توافقی باشد و یا از طریق دادگاه این اقدام صورت پذیرد