صلحنامه ی غیابی باید در چه مدتی امضا شود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۸۲ #21876212

سلام
با شخصی در خصوص ملکی به عنوان مصالح صلح نمودم و مال الصلح را دریافت نمودم اما او صلحنامه را به نام خود و همسرش نوشته بود و متصالحین در سند خود و همسرش در سند اعلام شده بودند و من در سند اقرار نمودم که مال الصلح را از جانب او و همسرش دریافت نمودم،اما در جلسه ی صلح که صلحنامه امضا شد فقط خودش حضور داشت و جای امضای همسرش خالی بود،میخواستم بدونم پس از چه مدتی همسرش باید صلحنامه را امضا کند تا اعتبار داشته باشد و همچنین باید امضا و قبولی خودش را به من اعلام کند یا اینکه نیازی نیست؟صلحنامه در دو نسخه تنظیم شده و نسخه ی من جای امضای همسرش خالی است و نسخه ی خودش را برای امضای همسرش برده است

مشاوره حقوقی صلح
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هنگام انتقال سند امضا اخذ خواهد شد

سلام
در زمان انتقال سند نسبت به اخذ امضاء اقدام کنید .

باسلام و احترام، در زمان انتقال سند نسبت به اخذ امضاء اقدام کنید .

با درود هنگام تنظیم امضا باید اخذ شود

باسلام عدم امضا همسر متصالح برای شما مسئولیتی ندارد،درزمان انتقال سند نسبت به اخذ امضا اقدام نمایید.

سلام. در زمان انتقال سند نسبت به اخذ امضاء همسر متصالح اقدام کنید .

عدم امضاء همسر متصالح برای شما مسئولیتی ایجاد نمیکند . ولی میتوانید در زمان انتقال سند نسبت به اخذ امضاء اقدام کنید .