در صورت تمکین، چگونه تضمین از زوج بخواهم تا دیگر ترکم نکند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۵۹ #21865887

سلام
من و همسرم دو ساله که عقدیم و شوهرم حدود ۵ ماه و خرده ای منو ترک کرده بعنی خودش قهر کرده و رفته و منم دوست دارم با هم به صلح برسیم زندگی کنیم ولی نه جواب تلفنمو میداد نه چیزی تا اینکه رفتم دادخواست مطالبه نفقه کردم تا پیداش کنم، اونم بعد من رفت درخواست تمکین کرد؟
الان من میتونم به قاضی بگم باهاش زندگی میکنم ولی چه تضمینی بهم میده که بتونم اعتمادشو داشته باشم اگه بعد مدتی بازم ترکم کرد چی؟
و اینم بگم تا دو روز دیگه برای نفقه باید بریم شورا حل اختلاف.
آیا با تمکینشون میخوان منو اذیت کنن یا نه؟
من میتونم از حق حبسم استفاده کنم یا نه؟
باکره ام

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید از حق حبس خود استفاده کنید و در این صورت الزام به تمکین ایشان رد خواهد شد.

با سلام
علاوه بر توضیحات همکاران بهتر است تقاضای داوری و سازش در خارج از دادگستری را بدهید

میتونید به قاضی بگید باهاش زندگی میکنید
میتونید تضمین رسمی حق طلاق و یا وجه التزام بگیرید
آیا با تمکینشون میخوان منو اذیت کنن یا نه؟ فقط خدا می داند
شما میتوانید از حق حبستان استفاده کنید وتا تمام مهریه را نگرفته اید تمکین نکنید

سلام اگر باکره هستید می توانید از حق حبس استفاده کنید و مهریه خود را مطالبه نمایید . ضمن این که نفقه هم شامل شما می شود . دعوی تمکین هم رد می شود .

با سلام
بله عمل شما قانونی است و میتوانید از حق حبس استفاده کنید و پیشنهاد میشود فعلا تمکین نفرمایید

درضمن محبت کردن وخوش رفتاری با همسر وخانواده بالاترین نوع تعهد خواهد بود درغیراینصورت با اجبار نمیشود کسی را پیش خودتان نگه دارید

بله درصورت باکره بودن میتوانید از حق حبس استفاده کنید