درخواست استعلام حسابهای بانکی متوفی برای اعلام به دارائی را به کدام مرجع ارائه دهیم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۲,۱۷۷ #21844085

سلام، پدر اینجانب در اردیبهشت ماه امسال فوت شد و گواهی انحصار وراثت دریافت شده است. برای پرداخت مالیات به دارائی، لازم است اطلاعات کامل در خصوص سپرده های بانکی و حسابهای بانکی پدر داشته باشیم. چگونه میتوانیم تقاضای استعلام سپرده های بانکی و حسابهای بانکی را ارائه کنیم؟
یکی از کارشناسان بانک مرکزی اعلام کرد که باید به حل اختلاف مراجعه کنیم تا ما را به مرجع قضائی معرفی نمایند و درخواست ما مورد بررسی قرار گیرد. اما شورای حل اختلاف از این امر خودداری میکند و اعلام میکند که این امر به آنها ارتباط ندارد. در این شرایط چه کاری باید بکنیم؟ با احترام

مشاوره حقوقی گواهی انحصار وراثت
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود می توانید دادخواست تقاضای تحریر ترکه کنید.

دادخواست تقاضای تحریر ترکه کنید.

باسلام
شما می بایست دادخواست تحریر ترکه را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید تا به شورای حل اختلاف ارجاع و از بانک مرکزی و سایر ارگانها استعلامات لازم انجام شود

بااحترام
شما باید از طریق شورای حل اختلاف اقدام نمایید و با ارائه نامه به بانک مرکزی تمامی حسابها بررسی خواهد شد

با احترام از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست تحریر ترکه مطرح نمایید

سلام
از طریق دفاتر قضایی دادخواست تحریر ترکه بدهید.

داد خواست تحریر ترکه دهید