میشه برای سهم الارثم ازش شکایت نمایم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۶۲۲ #21831030

سلام من ۲۲سالمه و پدرم هزینه هامو نمیده میخوام بدونم میشه برای سهم الارثم ازش شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی ارث
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
۱.خیر زیرا ایشان در قید حیات هستند
۲.اما میتوانید اگر دختر هستید و اگه پسر در حال تحصیل هستید دادخواست نفقه مطرح کنید

ارث از زمان موت حقیقی ایجاد می شود ولی برای مطالبه نفقه حق طرح دادخواست دارید.

fبسمه تعالی : انسان از متوفی ارث میبرد تا کنون هیچ قانونی اجازه تقسیماموال رو بجهت انتفاع در آینده ثبت و وضع نکرده

با فوت پدر به شما ارث تعلق می گیرد بنابراین مطالبه ارث بی معنی است شما درصورت نداشتن درامد و شغل وعدم تمکن مالی میتوانید دداخواست نفقه بدهید

خیر سهم الارث به شما تعلق نمی گیرد چون ارث بعد از فوت تعلق میگیردولی می توانید دادخواست مطالبه نفقه بدهید.

سلام. وقتی پدرتان زنده است بحث ارث مطرح نیست‌. شما دادخواست مطالبه نفقه بدهید اگر شاغل نیستید

خیر
در صورت داشتن شرایط مقرر در قانون می توانید دادخواست مطالبه نفقه تقدیم کنید