اگر شکایت کنم اون یکسال برای من بیمه رد میشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۰ #21823702

سلام یک امروز متوجه شدم یک شرکت ثبت شده و من را به مدت یکسال بدون اطلاع مدیرعامل و عضو هیت مدیره کرده اند
ممنونم

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بدون وجود رابطه کاری چنین چیزی ممکن نیست

با سلام؛ سوالتان ابهام دارد و پا سخ به این مورد نیازمند اطلاعات بیشتری می باشد. چرا که بدون امضای شما امکان ثبت اسم شما به عنوان مدیرعامل و عضو هیئت مدیره وجود ندراد مگر در صورت جعل. سوال دیگر اینکه شرکت فعال است یا عدم فعالیت دارد...

سلام نمیتوان بدون اطلاع شما زیرا باید ذیل صورت جلسات را امضا کنید. شما میتوانید از ایشان شکایت کنید