حضانت طفل با ازدواج والدین به چه صورت خواهد بود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۰۳ #21823657

سلام
طفلی که حضانتش تا ۷سال با مادر است و مادر قبل از ۷ سالگیه طفل ازدواج کنه، آیا حضانت طفل به پدر داده میشود؟
و بعد از ۷ سالگی تا ۱۵ سالگی که حضانت با پدر است اگر پدر ازدواج کنه حضانت طفل چگونه است؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله حضانت به پدر داده میشود و با ازدواج پدر حضانت تغییری نمیکند و این موضوع فقط برای مادر صدق میکند

ازدواج مادر باعث زوال حضانت به درخواست پدر میشود ولی ازدواج پدر این نتیجه را به موجب قانون مدنی ندارد

شوهر کردن مادر و همچنین جنون او در مدتی که حضانت طفل برعهده او است حق تقدم اورا نسبت به پدر از بین میبرد و به تقاضای شوهراز او سلب می‌شود و ازواج مجدد شوهر تاثیری بر حضانت طفل ندارد

با سلام
بر طبق ماده۱۱۷۰ قانون مدنی اگر مادر در زمانی که حضانت طفل با او است ازدواج نماید خواه فرزند دختر باشد یا پسر حضانت از او به تقاضای شوهر سلب می شود. در این راستا زوج می تواند با تقدیم دادخواست سلب حضانت فرزند مشترک را از مادر پس بگیرد و حضانت را از او سلب نماید.
ازدواج مجدد پدر تاثیری در حضانت ندارد