راهی هست کنسل کنم پولمو بگیرم ؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸۹ #21815059

سلام وکلای عزیز و ارجمند

من یه خونه رهن کردم ۲۰۰ تومن کامل بعد تو قرار داد ذکر شده بود که خونه کاملا سالم اعم از کولر آب گرمکن و .... تحویل شد
نکته : نوشته بود سالم تحویل شد و منم با امضا تایید کردم در حالی که سالم نیست

بعد من چون وقت نداشتم خونه رو کامل نگاه کنم و به حرفای املاکی اعتماد کردم میگفت اره سالم تحویل میگیریم از مستاجر قبلی و هم چی سالمه و اینا

اومدم دیدم کولر از بیخ خرابه در حدی که موتور باید عوض شه و آبگرمکن تعمیر اساسی میخواد

دو روز از قرار داد گذشته و کل پولم دادم و قرار داد هم امضا کردم

زیاد طول می کشه؟ و اینکه اگر خسارتی باید بدم ۲۰۰ پیش دادم چه قدر خسارت لغو قرار داد میشه؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مراتب را به مالک و متصدی املاک گزارش نمایید چنانچه موضوع توافقی حل شد که جای بحث نیست در غیر اینصورت برای بررسی امکان فسخ یا تبعات احتمالی آن باید شروط قرارداد بررسی شود و اصولا با توجه به اینکه تعمیرات اساسی متوجه مالک است ، با پرداخت هزینه های میتوانید موارد پرداختی را از ایشان وصول نمایید.

سلام
ملاک متن قرارداد است که شما با امضای خود بر سالم بودن آن صحه گذاشته اید. البته تعمیرات اساسی به عهده موجر(مالک) است

با سلام بسته به متن قرارداد داردضمن اینکه هزینه های تعمیر اساسی بر عهده مالک است

سلام فسخ قرارداد یا باید با توافق باشد و یا اینکه بسته به مفاد قرارداد ملاحظه نمایید که در صورت فسخ چقدر باید خسارت پرداخت نمایید

با سلام . اگر منزل را هنوز تحویل نگرفتید میتونید با مشاور املاک موضوع رو مطرح کنید چون معمولا چنین مواردی قابل توافق میباشد مخصوصا که شما با اعتماد به املاکی قرارداد را منعقد کردید . حال ممکن است توافق بر این باشد که خود مالک تعمیرات را انجام دهد یا اینکه شما خودتان تعمیرات را انجام دهید و از اجاره بها کم کنید . اگر مالک نپذیرفت میتوانید قرارداد را فسخ کنید. لازم به ذکر است که طبق توافق هر کدام از شما یا مالک تعمیرات را انجام دادید متمم قرارداد ذکر کنید و علی الاصول فاکتور و هزینه را ضمیمه و از طرف مقابل بخواهید امضا کند.