زن ناشزه یعنی چه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۷۱ #21798783

سلام. زنی که ناشزه شده آیا به همسرش محرم هست یا نه؟ در کل میخوام بدونم ناشزه چیه

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زنی که حکم عدم تمکین علیه وی صادرشده

یعنی زنی که وظایف زناشویی اعم از تمکین عام یا خاص را انجام ندهد

با سلام و احترام
عدم تمکین یا به عبارتی عدم ایفای هر یک از وظایف و تکالیف زناشویی خواه از نوع تکالیف مشترک باشد و خواه از نوع تکالیف اختصاصی، از سوی هر یک از زوجین می‌تواند اتفاق بیفتد، اما در قلمروی حقوقی اصطلاح نشوز معمولا به عدم انجام وظایف زناشویی از جانب زن گفته می‌شود و به همین علت زنی را که به وظایف زناشویی خود در برابر همسرش عمل نکند ناشزه نامیده می‌شود.
موفق باشید

سلام ناشزه یعنی زن حاضر به تمکین چه عام چه خاص از شوهرش نیست ،زن و مرد تا زمانی که عقدنکاح بین شون براقرار هست محرم می باشند.

با سلام، زوجیت بر قراره. منتها زن ناشزه از نظر قانون زنیست که از تمکین همسر خود سر باز زده و دلیل موجه قانونی برای ان ندارد. زن ناشزه از زمان اثبات نشوز فاقد حق مطالبه نفقه است

زنی که بدون عذر موجه مستمرا در منزل شوهرش حضور ندارد و حاضر به تمکین زناشویی نمی شود ناشزه است

زنی که از ادای کلیه وظایف زناشویی استنکاف می ورزد.