میتونم از پدرم و مادرم شکایت بکنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۷ #21777177

من دختری ۱۸ ساله هستم که حق کاری رو بدون اجازه ندارم و شاید سالی ۳ بار با دوستانم بتونم برم بیرون که اون هم تا اخر سال بخاطرش سرزنش میشم و خوانوادم به من حرف های نا مربوط میزنند و تحقیرم میکنند و من از خونه نمیتونم برم بیرون و زندانی هستم و من رو برادرم و پدرم بخاطر سیگار کشیدن و خیلی دلایل دیگر کتک میزنند توسط این خوانواده یک دروغگو ماهر شدم و حالم از همه آدما بهم میخوره چون سخت گیری بیجا باعث شد من یک آدم بی احساس باشم ...

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه ضرب و شتمی نسبت به شما صورت گرفته باشد امکان پیگرد و شکایت وجود دارد ولی سایر موارد مورد اشاره را نمیتوان پیگیری حقوقی نمود . توصیه میشود از طریق مراکز مشاوره نسبت به حل مشکل و برقراری جلسات با خانواده اقدام نمائید .

باسلام واحترام درصورت داشتن ادله ومدارک امکان شکایت وجود دارد بهتراست موضوع را ازطریق مشاوره حل نمایید

با سلام .شما باید با اورژانس اجتماعی تماس بگیریدتا اقدامات لازم را انجام دهند ودر ضمن می توانید به صورت مستقل نیز زندگی نماییددرصورت ضرب وشتم می توانید با ۱۱۰ تماس بگیرید وبه جهت ضرب وشتم پدر وبرادرتان باشما می توانیداز طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواستی تنظیم نمایید ودراین خصوص اقدام لازم را انجام دهید

با سلام شما ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس گرفته و اقدام به حل مشکل کنید اما چنانچه تاثیری نداشت می توانید با هزینه پدر به طور استقلال زندگی کنید.

با توجه به رسیدن به سن قانونی امکان زندگی مستقل برای شما وجود دارد .

با سلام
می توانید با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و به دلیل اینکه سن شما بالای ۱۸ سال هست می توانید مستقل زندگی کنید و نفقه به عهده پدر هست

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود میتوانید مستقل زندگی کنید