آیا میشه کرایه مغازه سرقفلی را زیاد کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۴۴ #21771446

با سلام عرض خسته نباشید،مغازه سرقفلی دارم که قرار داده آن مربوط به سال ۱۳۵۶هست و پولی که به عنوان سرقفلی داده شده ۵۰ هزار تومان است و هر ماه ۷۰ هزار تومان کرایه می‌دهد و هر سال ۵ تومان اضافه می‌کند میشه کرایه آن را تا ۳۰۰ تومان زیاد کرد و مغازه های آزاد هم ردیف آنها کرایه ۸۰۰ تومان به بالا می‌دهند.

مشاوره حقوقی سرقفلی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : فرض مذکور خدمت حضرتعالی عرض کنم برابر قانون مالک میتواند هر سه سال یکمرتبه ۲۰ درصد کرایه را اضافه نماید و یا از دادگاه تقاضای تعدیل کرایه را برابر با همان سه سال یکبار تقدیم نمایید

بله مشروط بر اینکه در قرارداد این امکان پیش بینی شده باشد.

باسلام قرارداد باید بررسی شود