گواهی بدون اطلاع وراث ثبت و روند را طی کرده و اموال متوفی در آن ذکر نشده، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۳ #21724540

گواهی حصر وراثت نامحدود آمده است و نام تمامی وراث در آن ذکر شده ولی مشکلی که وجود دارد سر تقسیم اموال است و گواهی بدون اطلاع وراث ثبت و روند تود را طی کرده و اموال متوفی در آن ذکر نشده آیا لازم به ذکر بود در شورای حل اختلاف یا جای دیگر و اگر ذکر نشده الان میشود اعتراضی نسبت به آن ثبت نمود در شورای حل اختلاف یا خیر سپاس از توجهتون

مشاوره حقوقی گواهی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اخذ گواهی انحصار وراثت نیازی به اطلاع وراث ندارد

نیازی به اعتراض به گواهی انحصار وراثت نیست

سلام
اخذ گواهی انحصار وارثت نیازی به اطلاع وراث یا ذکر اموال ندارد