موتور رو سند نزدن؛ چه کار باید کنم؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۴۵۱ #21719421

سلام وقت بخیر،من یه موتور سال ۹۶ از یکی از دوستای همکارم خریدم که سندشو بنام تا خواستم بنام بزنم دزدیدنش،بعداز ۶ ماه کلانتری تهران نو پیداش کرده،ولی کسی به من چیزی نگفته،فکر کنم صاحب سند موتور رو تحویل گرفته و به من هیچی نگفته،به نظر شما الان باید من چیکار کنم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در مرحله اول بهرتین وضعیت استعلام از وضعیت موتور می باشد که از طریق پلیس راهنمایی و رانندگی قابل استعلام می باشد. در مرحله دوم می توانید با مراجعه به دفاتر الکترونیک قضایی دادخواست الزام تنظیم به سند می توانید سند را به نام خود کنید.

درود
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید. می توانید ابتدا دادخواست استرداد موتور را هم ثبت کنید.

درود برشما
طبق قرارداد فی مابین شما و فروشنده دادخواست الزام به تنظیم سند تقدیم نمایید

سلام
اگرقراردادداریدعلیه فروشنده دادخواست الزام به تنظیم سنددهیددرخصوص تحویل ابتدا بررسی کنیدکه دریدفروشنده هست یانه سپس دراینخصوص طرح دعوی کنید

با سلام بله کلانتری صاحب سند و پلاک را مالک میداند

از شخصی که موتور را از ایشان خریداری نموده اید تقاضای الزام به سند نمایید و طبق مدارک موجود موتور را تحویل بگیرید

با سلام
چنانچه موتور را تحویل گرفته باشد از طریق راهنمایی و رانندگی مشخص هست دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید ومدارک و مبایعه نامه و متن پیامک ها و هر چه در رابطه با اثبات مالکیت دارید به دادگاه ارائه ذهید موفق باشید