مطالبه طلب از بدهکار چه مراحلی دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۱۲ #21701799

سلام.من یک کابینت ساز هستم و اخیرا برای یکی از آشنایان کار کردم اما بخاطر اینکه قبلا برای کار کرده بودم ومیشناختمش بدون مدرک کار را تحویل دادم اما ایشان نه جواب تلفن منو میده نه میتونم ببینمش

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام از طریق شهود وادله واماره دیگر اقدام نماید

سلام
به استناد شهادت شهود و اگر پیامکی هست به استناد ان اقامه دعوا مطالبه وجه نمایید

با سلام
ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه مطالبه دستمزد نمایید در صورت عدم پاسخگویی مطالبه وجه به استناد شهادت شهود فاکتور های احتمالی و سایر دلایل مطرح نمایید.

با درود. ابتدا مستند بهش اظهارنامه ارسال کنید اگر تادیه نکرد دادخواست مطالبه دستمزد باستناد فاکتور و عکس و شهادت شهود و سایر دلایل مطرح نمائید.

سلام به استناد شهادت شهود مطالبه اجرت و دستمزد کار انجام شده را بنمایید در صورت امگان تامین دلیل نمایید تا کارشناس کار و متراژ انجام شده را اعلام نماید

سلام بدوا اظهارنامه بدید در صورت عدم افاقه دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید

باسلام
با ارسال اظهارنامه مطالبه نمایید